Kaj je dobro vedeti

V središču naše pozornosti sta zdravje in dobro počutje. Podjetje Apomedica zatorej ni zgolj proizvajalec zdravil, prehranskih dopolnil in dietetičnih živil, ampak nudi tudi nasvete za zdravje.

V Nasvetih Dr. Böhm® boste zato lahko našli veliko zanimivih člankov.

Vprašanja in odgovori

Ali je mogoče izdelke naročiti neposredno pri podjetju Apomedica?
Fizične osebe izdelkov ne morejo naročiti neposredno pri podjetju Apomedica. Ker kakovosten izdelek zahteva tudi kompetentno svetovanje, je naša celotna ponudba na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah.

Ali so se oziroma se za izdelke podjetja Apomedica (Dr. Böhm®, Apozema®, LUUF®, LaseptonMED®) izvajali poskusi na živalih?
Ne, za noben izdelek (niti zdravilo, niti prehransko dopolnilo, niti kozmetični izdelek) podjetja Apomedica se niso in se ne izvajajo poskusi na živalih.

Katera barvila se uporabljajo?
Izdelki praviloma vsebujejo samo naravna barvila, kot so npr. rdeča pesa, beta karoten, mineralne soli (železovi oksidi) in klorofil.

Kateri kriteriji kakovosti veljajo za izdelke Apomedica?
Apomedica za vse svoje izdelke uporablja izključno sestavine najvišje farmacevtske kakovosti. Pri vsaki seriji se izvajajo pregledi sestavin, ali so te resnično čiste in ne vsebujejo snovi, kot so težke kovine, herbicidi, pesticidi in alergeni. Vsi izdelki (zdravila kot tudi kozmetični izdelki in prehranska dopolnila) se v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi GMP (angl.  good manufacturing practice ‘DPP – dobra proizvodna praksa’) izdelujejo samo v Avstriji, Nemčiji in Švici.

Ali posamezni ali več izdelkov podjetja Apomedica vsebuje genetsko modificirane rastlinske ekstrakte (GMO) in ali imajo anabolni učinek?
Vsi rastlinski ekstrakti podjetja Apomedica so pristnega izvora in ne vsebujejo GMO. Zaradi izdelave, certificirane po DPP, in s tem povezanimi pravnimi podlagami je mogoče izključiti kontaminacijo z anabolnimi učinkovinami.

 

 

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Näheres finden Sie in den Datenschutzbestimmungen
Optionen
Google Analytics
GA4
Zustimmen