Misija in vizija

Za zdravje in dobro počutje naših strank smo združili znanstvena spoznanja s tradicionalnim znanjem o zdravljenju. Apomedica je vse od svoje ustanovitve leta 1968 v družinski lasti. Tako kot takrat tudi danes sledimo našim visokim zahtevam glede kakovosti ter najstrožjim farmacevtskim standardom.

 • Mag. Ruth Fischer
  Direktorica podjetja Apomedica

  Naša dolžnost

  Čutimo se dolžni ljudem, zato z veseljem in navdušenjem razvijamo izdelke, ki ljudem danes nudijo posebno prednost za zdrav jutri.

  Mag. Ruth Fischer
  Direktorica podjetja Apomedica

Naša misija

Uporabljamo znanje o zdravilnih močeh narave in ga povezujemo s trenutnimi znanstvenimi spoznanji. Razvijamo povsem naravne izdelke, ki so namenjeni zdravju in potrebam ljudi. Naš poudarek je na zdravilih rastlinskega izvora in naravnih zdravilnih učinkovinah na osnovi tradicionalne evropske medicine.

Naša vizija

Naše podjetje sodi med 3 najboljše na trgu OTC-zdravil (zdravil brez recepta) v Avstriji, svoje mesto pa si ustvarjamo tudi na izbranih ciljnih trgih v EU. Vidimo se kot inovativen motor in podjetje, usmerjeno k uspehom. Želimo si, da bi bili strankam prvi izbor in bi nas ljudje poznali kot usposobljenega strokovnjaka za zdravje.

Naše vrednote

V središče postavljamo človeka. Prevzemamo odgovornost za svoje stranke in zaposlene. V središču našega dnevnega dela so naše stranke, naš cilj pa je, da jih navdušimo. Osnova za naš uspeh so naši zaposleni. Zaradi tega so vzajemno spoštovanje,  izobrazba in nadaljnje izobraževanje za nas visokega pomena.

Narava in znanost

Znanje o zdravilnih močeh narave in trenutna znanstvena spoznanja.

Naša zaveza

Navdušujemo se nad temami o zdravju, timskemu delu smo predani s strastjo in stojimo za svojimi besedami.

Stremimo k najvišji kakovosti

Pri vsem – od surovin do končnega izdelka kot tudi pri naših storitvah šteje le najvišja kakovost. Naši izdelki zagotavljajo, kar obljubljajo.

Smo inovativni

Nenehno se ravnamo po najnovejših znanstvenih spoznanjih ter zahtevah trga, in tako razvijamo nove, močne rešitve iz narave za zdravje in življenjsko energijo. Spodbujamo in zahtevamo inovativno razmišljanje na vseh področjih delovanja podjetja.

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Näheres finden Sie in den Datenschutzbestimmungen
Optionen
Google Analytics
GA4
Zustimmen