Najboljše sestavine Zagotovljena kakovost – od sestavin do izdelka

Apomedica kot avstrijsko podjetje deluje vedno v skladu z najnovejšimi in najvišjimi mednarodnimi standardi. Najvišje načelo pri podjetju Apomedica ni samo uporaba najboljših sestavin, ampak tudi najvišji standardi kakovosti v proizvodnji. Za izdelavo izdelkov na rastlinski osnovi se uporabljajo izključno rastline in plodovi, npr. bučna semena, iz nadzorovane pridelave.

 • Dr. Albert Kompek, mag. farm., dr. rer. nat.
  Vodja oddelka za raziskave in razvoj Apomedica

  Za proizvodnjo svojih izdelkov podjetje Apomedica uporablja izključno visoko kakovostne sestavine. “Ker se čutimo dolžni ljudem, so naša zdravila in prehranska dopolnila izdelana samo iz kakovostnih rastlinskih izvlečkov, mineralov, elementov v sledeh, vitaminov in homeopatskih snovi,” poudarja dr. Albert Kompek, mag. farm., dr. rer. nat., vodja oddelka za raziskave in razvoj pri podjetju Apomedica.

  Dr. Albert Kompek, mag. farm., dr. rer. nat.
  Vodja oddelka za raziskave in razvoj Apomedica
 • Mag. Ruth Fischer
  Direktorica podjetja Apomedica

  “Avstrijska kakovost z odgovornimi, ki stojijo za izdelki, je za nas nekaj zelo pomembnega,” pravi direktorica mag. Ruth Fischer.

  Mag. Ruth Fischer
  Direktorica podjetja Apomedica

S pomočjo različnih ekstrakcijskih medijev, kot so voda, alkohol, olja ali CO2, zdravilne učinkovine s pomočjo patentiranega postopka izdelave ekstrahiramo iz zdrobljenih rastlin in ločimo od njihovih ogrodnih snovi, npr. celuloze.

Ko tekoče ekstrakcijsko sredstvo opravi svojo nalogo, ga z različnimi postopki, npr. z zamrzovalnim sušenjem, izparimo, pri čemer nastane visoko koncentriran suhi ekstrakt. Tega nato oblikujemo v tablete ali dražeje. V eni tableti je tako mogoče naravne učinkovine prvotne rastline – kot zrcalo narave – jemati v visoko koncentrirani obliki.

Naravne učinkovine ekstrahiramo iz bučnih semen in jih stisnemo v tableto.

Sestavine za vse izdelke na rastlinski osnovi izhajajo izključno iz nadzorovane pridelave.

Rastlinske snovi ekstrahiramo s tekočimi ekstrakcijskimi sredstvi (tukaj z metanolom).

Nato ekstrakcijsko sredstvo izparimo in nastane koncentriran suhi ekstrakt.

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Näheres finden Sie in den Datenschutzbestimmungen
Optionen
Google Analytics
GA4
Zustimmen