Zgodba o uspehu podjetja Apomedica

Friedrich Böhm je bil v stiku z medicino že od mladih let, saj je njegov oče vodil zasebno kliniko Hansa v Gradcu. Seznanil se je z dragocenimi učinki zdravilnih rastlin in se že zgodaj naučil, da lahko zdravljenje z rastlinskimi pripravki bistveno izboljša okrevanje bolnikov.

Družina Böhm

Kot eden najmlajših svojega časa je s 23 leti zaključil študij medicine, vendar hitro ugotovil, da s tem še ni našel svojega poklica. S študijem farmacije in ustanovitvijo lekarne se je podal na svojo drugo poklicno pot in se kot pionir na svojem področju ukvarjal z razvojem in prodajo kakovostnih zdravil.

Friedrich Böhm, mag. farm, dr. med.

Sredi 60-ih let prejšnjega stoletja je Friedrich Böhm razvil znano blagovno znamko LUUF®. Kot eni prvih zdravil rastlinskega izvora ti nežni izdelki pomagajo pri prehladih predvsem dojenčkom in majhnim otrokom. Zvest svojemu vodilu za uspeh »Ne le biti prvi, ampak biti najboljši!« je dr. Böhm iz blagovne znamke LUUF® do danes ustvaril vodilnega strokovnjaka za prehlad tako za majhne kot tudi velike. Leta 1972 je podjetje blagovno znamko LUUF® prvič predstavilo v tujini.

www.luuf.at

Leta 1983 je v sodelovanju s strokovnjaki za homeopatijo razvil homeopatsko linijo Apozema®. Ta druga kakovostna blagovna znamka podjetja Apomedica združuje stare modrosti iz narave z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji.

www.apozema.at

S kakovostno blagovno znamko Dr. Böhm® in istoimenskimi kakovostnimi izdelki je dr. Böhmu v zgodnjih 90-ih letih prejšnjega stoletja uspel revolucionarni uspeh na področju prehranskih dopolnil in zdravil rastlinskega izvora. Že prvi izdelek je presegel vsa pričakovanja. Česnove filmsko obložene tablete Dr. Böhm® že s samo eno tableto dnevno podpirajo duhovno in telesno vitalnost. Smiselno odmerjanje in vedno pozitivne dodatne koristi so formula za uspeh, ki jo še dandanes najdemo v vseh izdelkih znamke Dr. Böhm®.

www.dr-boehm.at

Leta 2007 je podjetje Apomedica prevzelo blagovno znamko Lasepton® in s tem svojo ponudbo izdelkov razširilo za vrsto kakovostnih medicinskih izdelkov za nego kože.

www.lasepton.at

Kljub temu da so si vse štiri skupine izdelkov iz hiše Apomedica dokaj različne, se vse poleg svoje visoke, znanstveno utemeljene kakovosti odlikujejo tudi s svojim smiselnim odmerjanjem in poleg želenega učinka nudijo tudi dodatne pozitivne koristi.

 • Friedrich Böhm, mag. farm, dr. med.
  Ustanovitelj podjetja Apomedica

  “Z navdušenjem in strastjo sem farmacevt in zdravnik in vedno mi je bilo v veliko veselje  ustvarjati posebne izdelke za ljudi,” je dejal leta 2013 preminuli dr. Böhm.

  Friedrich Böhm, mag. farm, dr. med.
  Ustanovitelj podjetja Apomedica
 • Mag. Ruth Fischer
  Direktorica podjetja Apomedica

  Da bo to mogoče zagotoviti tudi v prihodnosti, skrbi direktorica podjetja mag. Ruth Fischer, ki skupaj z uigrano ekipo omogoča nadaljnji razvoj znanstvenega napredka podjetja Apomedica in ga vodi naprej po načelih dr. Böhma.

  Mag. Ruth Fischer
  Direktorica podjetja Apomedica
Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Näheres finden Sie in den Datenschutzbestimmungen
Optionen
Google Analytics
GA4
Zustimmen