Buča tablete za ženske

Visokokakovostne rastlinske sestavine za mehur

  • Podpora delovanju mehurja
  • Visoko koncentriran, vodotopen izvleček semen štajerske oljne buče
  • Kombiniran s sojinimi izoflavoni za dobro počutje žensk

Občutljiv mehur

Pogosto uriniranje podnevi in ponoči, kot tudi nehoteno uhajanje kapljic urina, večinoma med telesno obremenitvijo kot je športna aktivnost, smeh, kašljanje ali kihanje so znaki oslabljenega mehurja oziroma oslabljenih mišic medeničnega dna. Mehur ni več ustrezno podprt in posledično urina ni mogoče dovolj dobro zadrževati. Vzrok teh težav je različen: nosečnost, porod, športna aktivnost, menopavza, staranje itd.
Po statističnih podatkih v Sloveniji za urinsko inkontinenco trpi kar 40 % žensk, od teh je tretjina mlajših od 45 let, polovica pa starejših od 60 let. Večina teh trpi zaradi t.i. stresne inkontinence. To je najpogostejša oblika nehotenega uhajanja urina pogojena z oslabljenimi mišicami medeničnega dna.

Sestava 1 tablete:

  • Izvleček semen štajerske buče1 400 mg
  • izvleček soje2 30 mg

1Extr. sem. Cucurbitae peponis styriacae sicc. 20:1, kar ustreza 8 g bučnih semen v tableti.
2Standardiziran na najmanj 12 mg izoflavonov na tableto; ni gensko spremenjen.

Podpora delovanju mehurja

Ugodno delovanje bučnih semen na mehur je znan že več stoletij. Prehransko dopolnilo Dr. Böhm® Buča tablete za ženske vsebuje izvleček semen štajerske buče, ki s posebnimi vodotopnimi sestavinami podpira delovanje mehurja. Nahajajo se v delu brez maščobe in ne v olju bučnih semen. Za doseganje polnega potenciala sestavin iz visokokakovostnih bučnih semen je potrebno ustrezno odmerjanje. Koncentracija izvlečka v eni tableti ustreza 8 g bučnih semen, kar je  približno 40 bučnih semen.

 

Odmerjanje in način uporabe:
Prva dva tedna vzemite dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer) po 1 celo tableto z nekaj tekočine.
Nato je za obdobje najmanj treh mesecev priporočljivo jemanje 1 tablete dnevno, najbolje pred nočnim počitkom. Po potrebi lahko dolgotrajno jemljete tudi 2 tableti dnevno.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte nedosegljivo otrokom!
Shranjujte na suhem in pri sobni temperaturi.

Sestavine: Izvleček bučnih semen, sredstvo za povečanje prostornine celuloza, izvleček soje, sredstvo za povečanje prostornine karboksimetil celuloza, sredstvo za glaziranje šelak, sredstvo proti sprijemanju silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin in smukec.

Prehransko dopolnilo

Brez laktoze*, kvasa, glutena in želatine. Primerno za vegetarijance.

Vsebuje izvlečke soje, ki ni bila gensko spremenjena.

*<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Näheres finden Sie in den Datenschutzbestimmungen
Optionen
Google Analytics
GA4
Zustimmen