Isoflavon 90 mg forte

Rastlinska moč za žensko po 40. letu

Za ženske nad 40. letom

  • Vitamin B6 ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov
  • Z izoflavoni iz črne detelje in soje
  • S svetlinovim oljem

Vsaka ženska v svojem življenju doživi spremembe, kar je povsem naraven in samoumeven del razvoja. Na določeni točki v življenju, navadno po 40. letu starosti, se pojavijo hormonsko pogojene spremembe notranjih procesov.

V tem času je pomembno ohraniti notranje ravnovesje, da lahko še naprej ostanete v harmoniji z okolico.

Za lažje doseganje hormonskega ravnovesja smo pod blagovno znamko Dr. Böhm® razvili prehransko dopolnilo Isoflavon 90 mg forte obložene tablete. Te vsebujejo vitamin B6, ki ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov, izoflavone iz črne detelje in soje ter svetlinovo olje.

Isoflavon obložene tablete z vitaminom B6 in svetlinovim oljem

Izoflavoni vrhunske kakovosti
Izoflavoni so povsem naravne rastlinske snovi. V soji najdemo pomembna izoflavona genistein in daidzein. Črna detelja pa vsebuje druge izoflavone, kot sta formononetin in biokanin. Isoflavon obložene tablete vsebujejo izvlečke soje in črne detelje. Te obložene tablete vsebujejo najrazličnejše izoflavone, pridobljene iz rastlin brez uporabe genskega inženiringa.

Vitamin B6
Vitamin B6, ki spada med vitamine skupine B, ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov.

Dragoceno svetlinovo olje
Svetlin (Oenothera biennis) je rastlinska vrsta iz družine svetlinovk, znana predvsem po svojem olju, ki je bogato z gama-linolensko kislino – posebno omega-6 maščobno kislino, ki se uporablja tudi v izdelkih za nego kože.

Sestava 1 obložene tablete:
Izvleček črne detelje 100 mg, kar ustreza izoflavonom 40 mg, Izvleček soje 125 mg, kar ustreza izoflavonom 50 mg, Vitamin B6 2,8 mg, Svetlinovo olje 90 mg.
Vsebuje izvlečke soje, ki ni bila gensko spremenjena

Odmerjanje in način uporabe:
Vsak dan zaužijte 1 obloženo tableto po obroku, z nekaj tekočine.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Ženske, ki uživajo veliko sojinih živil, morajo biti pri uporabi prehranskega dopolnila Dr. Böhm® Isoflavon forte pazljive, da ne presežejo najvišjega dnevnega vnosa izoflavonov 150 mg.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Če prehransko dopolnilo Dr. Böhm® Isoflavon 90 mg forte obložene tablete z vitaminom B6 in svetlinovim oljem jemljete dlje kot eno leto, vam svetujemo, da se v sklopu rednega letnega pregleda pogovorite s svojim ginekologom. Ženskam, ki imajo ali so prebolele raka dojke, maternice ali materničnega vratu ali imajo te vrste raka v družinski anamnezi, ter tistim z obolenji ščitnice, se jemanje izdelka Dr. Böhm® Isoflavon forte odsvetuje.

Shranjujte nedosegljivo otrokom!
Shranjujte na suhem in pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo za ženske nad 40. letom

Sestavine: saharoza, svetlinovo olje v prahu (20,5 %), izvleček soje (11,5 %), izvleček črne detelje (9,2 %), sredstvo za povečanje prostornine celuloza, sredstvo proti sprijemanju smukec, sredstvo za glaziranje hidroksipropil celuloza, sredstvo za povečanje prostornine kalcijev karbonat, sredstvo za glaziranje gumi arabikum, sredstvo proti sprijemanju silicijev dioksid, barvila (koncentrati jabolka, črnega ribeza in redkve), sredstvo za glaziranje šelak, sredstvo za ohranjanje vlage glicerol, piridoksin hidroklorid (0,31 %), sredstvo proti sprijemanju magnezijeve soli maščobnih kislin, sredstvo za povečanje prostornine natrijeva karboksimetil celuloza, sredstvo za glaziranje metilceluloza.

Brez laktoze*, kvasa, glutena in želatine. Primerno za vegetarijance.

*<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Näheres finden Sie in den Datenschutzbestimmungen
Optionen
Google Analytics
GA4
Zustimmen